Používá technologii služby Blogger.

Vyhledávání

VILA 63

Poslední článek spojený s jídlem z 4. srpna? Uff, to abych zase zabrala a chodila na víc brunchů.


Ale teď tu jeden mám a byl naprosto božííííí. Ivet zase přijela, tentokrát tedy jen na otočku, protože jsem musela jet domu hlídat Mayu a jiný den nám to bohužel nevyšlo, ale i tak zase super strávený čas.

No a samozřejmě jsme musely vymyslet, kam na jídlo. Mě teda lákala Typika, ale ve hře byla právě i Vila 63, která se relativně nedávno otevřela, nachází se na Vinohradech a taky mě dost lákalo tam jít.

A jelikož tam dělají french toast, u Ivet vyhrála vila (v Typice navíc už byla) a šlo se! Já teda úplně nevěděla, co si dám, protože míchaná vejce normálně tolik nejím. Ne, že je nemám ráda, spíš to ale nějak na brunch nevyhledávám. Nicméně snídaňový talíř mě moc nelákal a takhle na brunch volím ráda spíš slané, které mě zasytí víc. Takže míchačky it was a byly teda skvělý! Stejně jako french toast, který Ivet ohodnotila jako nejlepší, co kdy měla. 

My ještě měly to štěstí, že bylo v pátek krásně, a tak jsme využily tohoto babího léta a užily si brunch venku. K pití jsme si obě daly chai latte, to mi chutnalo trochu méně, bylo tožiž docela dost slazené.

Po brunchi jsme se šly projít do Grébovky a nakonec skončily na kafíčku v Coffee Corneru na Korunní, kde jsme ještě probraly, co bylo potřeba, a než jsme se obě zase rozjely domů. Nicméně jedeme spolu za 14 dní na výlet, už teď se těším a vy se můžete taky těšit na další cestovatelský články. 























 

Žádné komentáře