Používá technologii služby Blogger.

Vyhledávání

SRPEN S IVET

Moje články jsou snad jen Tér's diary, jídlo a Praha s Ivet.


Ale shodly jsme se s Ivet, že to zase byla doba, co jsme se viděly naposled, nějaký 2-3 měsíce, takže zas tak časté to není. Ale když se vidíme, stojí to za to! A hlavně, když se vidíme, můžeme si obě odškrtávat podniky ze svého wish listu, stejně jako teď. 

Nejdříve jsme zavítaly do Elias, které jsem vám shrnula TADY. Následně, protože Ivet nikdy nebyla na Vítkově, vydaly jsme se na procházku na Vítkov. Ten kopec je teda vždy zabiják, proto tam moc nechodím :D ale výhled stojí je božský! Tentokrát jsme to povýšly na novou úroveň a šly na vyhlídku, o které jsem ani nevěděla. A ten výhled byl TOP! Obě milujeme výhledy, takže něco super pro nás.

Po vyhlídce následovalo zase další "dobrodrůžo" a taková naše letní klasika - šlapadla. Po cestě jsme si ještě koupily drinky, abychom na šlapadlech nebyly úplně na suchu a byla to super zastávka, kde jsme si fakt odpočinuly a tak prostě nějak pochillily.

No a celý den jsme opět zakončily jídlem v An Bistro na Hradčanské, kam jsem taky chtěla dlouho zavítat. Takže mezi tím, co všichni sledují letní olympijské hry, my jsem prozkoumávaly Prahu a jedly a jedly.

S Ivet se vidíme zase za měsíc a už teď se těším samozřejmě zase na ní ale i na podniky, které zase společně objevíme. 



































Žádné komentáře