Používá technologii služby Blogger.

Vyhledávání

ELIAS COFFEE SHOP

Chcete další typ na snídani/brunch? Tady je!



Jde o ELIAS COFFEE SHOP, který se nachází na Štěpánské, tedy kousek od Karlova náměstí, ale i Václavského náměstí. Co mě osobně překvapilo, a co jsem nevěděla bylo, že Elias je součástí Alcronu. Tedy kavárna se nachází ve stejném komplexu jako hotel a je celkově součástí jejich "služeb", vedle restaurace a baru. 

Elias je fakt relativně malou kavárničkou specializující se převážně na rostlinnou stavu, nicméně já osobně jsem si kavárny všimla u návrháře Lukáše Macháčka, který má rovněž v Alcronu svůj pop-up. 

Takže když jsem věděla, že Ivet zase míří za mnou do Prahy a my hledaly, kam zajít, Elias byl jasnou volbou, jelikož právě u Lukáše jsem viděla super vypadající lívanečky.

A právě i ty jsme si daly! Lívance z podmáslí s javorovým syrupem a ovocem. Já si k pití dala mango limonádu a Ivet matcha mango. Upřímně na matchu se chystám sama dlouho, ale v této bylo opravdu cítit jen mango, plus mléko chutnalo spíš jako smetana, bylo to fakt na můj vkus dost těžké a takové krémové, takže to mi zrovna moc nechutnalo, ale snad už ji konečně někdo ochutnám. Přijímám typy, kde je super matcha, tak klidně pište:)

Abych to shrnula, jídlo za mě super, místo - mám ráda světlejší prostor, ale sezení u okna to zachránilo a obsluha taky fajn. Pokud chcete dobré lívance, dopročuji zajít. 











Žádné komentáře