Používá technologii služby Blogger.

Vyhledávání

#29

29 spent well? Asi jo!





Je to tak, poslední rok jako dvacítka přede mnou. Já na tohle moc nehraju, celkově narozeniny nějak neprožívám, neslavím apod,, a prostě důležitý je, na kolik se člověk cítí. Ale nebudu lhát, že pak už potom, no je mi 30... asi nebude nic moc pocitově :D.

No co už. Nicméně není nejlepší období života zas. Špatně zvolení kluci je moje specialita, a když se s vámi rozejde někdo, že jen řeknete "gossip", že o něm někdo něco říkal, well not the best. Takže, věk opravdu není vše, a často, když je, tak tam právě není ani to dospělý chování. A ještě k tomu po zprávách. Ale co už. Přijde lepší, že jo? 

I když o tom fakt začínám pochybovat. :D

Každopádně ano, narozeniny spent well, doma, s rodinou a v klidu. To je to, co miluju nejvíc. Dát super grilování venku, prosecco, bazén a prostě si užít chvíli klidu a relaxu.

Čeká mě teď KVIFF na týden a pak další 3 festivaly pracovně, mám z toho trochu hrůzu v mý hlavě, protože jsem prostě takovej domácí typ, co má rád svůj klasickej komfort a tohle je dost mimo komfortní zónu, tak mi držet palce, ať to je vše v pohodě.

A mimochodem, neslavila jsem jen já, ale i Maya, které je rok už a má narozky 27. Takže náš kompromis 28. a nový datum slavení u nás doma. Sice mě akorát kousla při hraní, co to teď píšu, ale je to jinak prostě láska!


























 

Žádné komentáře